strategische sessies ondersteuning creatieve strategie

Ik kom vanwege je zorgvraag

maar ik kom voor jou

Zorgbeleving de Blauwe Vlinder is een kleinschalige zorgorganisatie die laat zien hoe het anders kan in de zorg: de cliënt staat 100% centraal en niet zijn zorgbehoefte, handicap of zorguren. Madhu en Patrick Brunner vroegen ons een creatief concept te ontwikkelen dat dit helder zou communiceren aan de doelgroep. De eerste concrete uitwerking van het concept was de nieuwe website, waarvoor we tekst, ontwerp en realisatie verzorgden.

 

Madhu Brunner, eigenaar: “Wij hebben heel goed in ons hoofd zitten wat we willen vertellen, wat onze boodschap is. We hebben er alleen moeite mee de juiste woorden te vinden. Het werkt heel fijn om al die informatie te spuien en dat PLOT daarvan een mooie tekst maakt. Het zou moeilijk zijn weer iemand te vinden die onze denkwijze en visie over de zorg tekstueel zo sterk kan maken zoals jullie dat kunnen. Fantastisch! Als ik de teksten nu lees is dat de Blauwe Vlinder. Dat is wie wij zijn!”

Madhu zet, net als wijzelf, sterk in op de persoonlijke relatie: “De samenwerking is heel persoonlijk, erg betrokken, jullie denken buiten kaders en snappen de klant. Door de gesprekken die we voeren, waarin we tot de kern gaan, kunnen jullie die kern heel goed beschrijven. Het belangrijkste is dat jullie onze visie op de zorg hebben overgebracht naar onze klanten en partners, op een manier waarop wij meer klanten krijgen. En in het geheel hebben jullie ons als ondernemer ontzorgd.”