strategische sessies ondersteuning creatieve strategie

Eigenzinnig bedrijf

met een hoge gunfactor

VKP is een van de snelst groeiende bouwbedrijven in Zuidwest-Nederland, dat een totaalconcept aanbiedt in timmerwerk, houtskeletbouw en gevelbekleding. PLOT ondersteunt VKP bij strategische vraagstukken en complexere opdrachten, met als hoogtepunten de nieuwe huisstijl van (het door VKP overgenomen bedrijf) Timmerfabriek Brouwer en het VKP relatiemagazine ter ere van het 15-jarig bestaan.

 

 

Artjan van Kooten, mede-eigenaar: “Jullie kunnen heel eigenwijs zijn, wat soms goed is. Je gaat zelf anders naar de dingen kijken, staat er langer bij stil bij en gaat de keuzes die je al had gemaakt opnieuw overwegen. In besprekingen zijn jullie soms een beetje irritant, maar dat is ook wel goed. Jullie tonen initiatief, zoals met het magazine voor VKP. Jullie zijn sterk in het vertalen van de realiteit naar woord en beeld op een hele creatieve manier! Het magazine dat jullie voor ons gemaakt hebben vind ik zelf nog steeds helemaal passend en ontzettend knap gemaakt! Iets om trots op te zijn!

 

De huisstijl van Brouwer vind ik ook echt enorm sterk. De strategische sessies voor de herpositionering van Tifa Brouwer hebben mij persoonlijk geen nieuwe inzichten opgeleverd, omdat ik de plannen al duidelijk in mijn hoofd had. De sessie hielp wel die plannen, wat wij willen bereiken en uitstralen in één keer duidelijk te maken aan jullie. Uiteindelijk heeft dit wel geresulteerd in de door jullie bedachte sterke huisstijl die ons helemaal past. Heel blij dat jullie dit hebben opgepakt, want dit had ik zelf niet kunnen bedenken!”