strategische sessies ondersteuning creatieve strategie

Beat the Stig

opvallen op de beurs

Conniption is een enthousiast bedrijf, gespecialiseerd in zakelijke telefonie, van vaste telefonie tot mobiele telefonie; van software integraties op basis van telefonie tot maatwerk rapportages. Met enige regelmaat vragen ze ons advies of onze expertise om mee te kijken in hun marketing en communicatie, waarbij we ook graag samenwerken met andere partners. Eind van 2018 vroegen ze ons de beursstand te ontwikkelen en alle communicatie eromheen te verzorgen voor de Contacta beurs in Goes en de Recreatie vakbeurs in Hardenberg.

Mark Minnaard, mede-eigenaar: “PLOT Marketing heeft ons in dit traject vooral gemak en ontzorging gebracht. We konden het volledige proces van ontwerp en realisatie aan jullie overlaten, en dan was het ook goed geregeld. Dat betekende dat wij het los konden laten, waardoor zelfs iets groots als een nieuwe beursstand ons geen onnodige stress gaf. De eerste, directe winst van de samenwerking met PLOT is dat je meer tijd hebt voor je eigen corebusiness.”

Conniption heeft op zich niet heel veel ervaring met andere bureaus. Toch ziet hij wel verschil in de manier waarop PLOT het aanpakt. Mark: “Wat mij wel opvalt is dat we bij jullie aan de voorkant al beter in beeld hadden wat we zouden krijgen, ook doordat dat in een vroeg stadium al visueel was gemaakt. Dat is prettig als je voor de beslissing staat om wel of niet te investeren. Je hebt een beeld wat het doet voor je zichtbaarheid en naamsbekendheid.”