strategische sessies ondersteuning creatieve strategie

Een duurzame samenwerking

ondersteuning marketingafdeling

Speedheat Nederland introduceerde ruim 20 jaar geleden als pionier een eigen elektrisch verwarmingssysteem in de Nederlandse markt. In het hele duurzaamheidsvraagstuk waar Nederland op dit moment voor staat, heeft Speedheat unieke oplossingen te bieden, maar loopt het bedrijf ook tegen grote vooroordelen en weerstand aan. Een boeiende uitdaging waar wij al jaren in mogen meedenken en de marketingafdeling van het bedrijf strategisch en uitvoerend ondersteunen.

 

Jeanine Prang, eigenaar Speedheat Nederland: “Wij leunen op de ruime marketingervaring en -inzichten van PLOT: als kritische strategisch denkers maar ook meedenkers die praktische handvatten geven, altijd denkend vanuit de consument en ondersteunend voor onze marketingafdeling. Jullie empathie en betrokkenheid bij ons bedrijf waardeer ik enorm en heb ik bij andere bureaus gemist. Jullie houden rekening met de kosten van de ondernemer en zetten die af tegen het rendement dat van de investering verwacht wordt. Is het het waard of kunnen we het beter anders insteken?

De grootste meerwaarde in de samenwerking is de professionele marketingondersteuning. Als sparringpartner zorgen jullie ervoor dat ideeën verder uitgewerkt en scherpgesteld worden waarbij ik erop kan vertrouwen dat er kwaliteit geleverd wordt tegen een reële prijs die meestal van tevoren wordt afgestemd. De abonnementsvorm geeft rust, wetende dat onze marketingafdeling jullie op werkdagen kan bereiken als ze ergens tegenaan lopen.”