strategische sessies ondersteuning creatieve strategie

Een Fierloos ontwerp

geeft u de ruimte

Fierloos Architecten is een begrip in de regio. Toch staan altijd de wens, visie en verwachting van de opdrachtgever centraal bij alles wat ze doen: van het tijdloze ontwerp tot de doordachte detaillering en duurzame oplossingen. Een heldere boodschap, die we krachtig voor Martin Fierloos mochten vertalen in een website die allereerst qua uitstraling tot in het kleinste detail doordacht moest zijn. Aansluitend blijven we meedenken over de content op de website, advertenties en social media.

Met Martin startten we de samenwerking met een uitgebreid intern en extern sessietraject. Martin: “De sessies waren soms best confronterend, omdat je gedwongen wordt om na te denken over dingen die je nooit zo voor jezelf uitspreekt. Waar ben je eigenlijk goed in, en vooral: waar ben je beter in dan anderen? Je hebt wel een beeld van andere architecten, maar je neemt er nooit de tijd voor om hun websites te bekijken door de ogen van een potentiële opdrachtgever. Ik vond het wel heel verhelderend om dat te doen, en daarna je eigen positie te bepalen in dat landschap.”

Na de sessies werd als eerste de website aangepakt. Martin: “Uit de sessies kwamen heel heldere conclusies en criteria naar voren, waar de website aan moest voldoen. Als je de pretentie hebt dat je in je architectonische ontwerpen voor de pure vorm gaat met veel oog voor balans en verhoudingen, moet je website dat natuurlijk ook uitstralen! Ik vond de toetsing achteraf ook heel goed: onze nieuwe site tussen die van concurrerende architecten. Vooral om dan te zien dat hij inderdaad precies uitstraalt waarop we hebben ingezet!”