strategische sessies ondersteuning creatieve strategie

ja, voor bijzonder kritische tijden

hebben wij kritische maatwerk trajecten ingericht

Zelfs al heb je geen controle, invloed heb je altijd.

En dat begint met in je eigen kracht staan.

Overal om ons heen houdt ‘corona’ ondernemers bezig. Het is natuurlijk ook niet niks als van de ene op de andere dag al je ‘zekerheden’ onderuitgaan. Niemand die dit zag aankomen, en ook niemand die een scenario had klaarliggen. Hoe reageer jij? Welke actie moet je nu wel of niet ondernemen? Dát kunnen we jou als ondernemer niet vertellen, want er is gewoon geen ‘quick fix’. Sommigen zullen (tijdelijk) nieuwe kansen zien, anderen zien nu al een heftig verlies aankomen. Maar hoewel we geen controle hebben over wat er om ons heen gebeurt, hebben we wel controle over onze eigen keuzes. En kun je als ondernemer toch blijven sturen.

Normaal gesproken richten onze strategische trajecten zich op een optimale positionering en propositie in ‘de’ markt. Dat gaat nu even niet werken, want ‘de’ markt is daarvoor gewoon niet stabiel genoeg. Toch geven onze tools en methodiek verrassend concrete handvatten. Want in onze sessies verankeren wij in principe alles in het unieke DNA van jou en je bedrijf. Met een markt op drift en doelgroep in verwarring, blijf jij immers jezelf. En als jij in je kracht staat, ben je linksom of rechtsom het meest effectief in wat je onderneemt.

Wat bieden wij concreet aan?

Juist nu zoek je als ondernemer naar overzicht, inzicht, grip en begrip van wat de gevolgen kunnen zijn van wat er nu gebeurt. Op korte maar zeker ook op lange termijn, want het einde van de crisis is natuurlijk nog niet in zicht. Daar hebben we onze sessiematerialen dus concreet op toegespitst. Dezelfde methodiek, andere vragen: gericht op wat nu voor jou in deze situatie echte kansen en mogelijkheden zijn op korte termijn, en hoe je behoudt wat waardevol is op lange termijn.