Onze PLOT

Als we aan jou vragen open te zijn naar ons toe, is het wel zo eerlijk als wij ook onze plot met jou delen. Laten we maar meteen beginnen met de vraag die wij ook altijd krijgen zodra we ons visitekaartje geven. Waarom PLOT?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Plot

Dat hebben we niet opgezocht, hoor. Met samen 25 jaar ervaring in het vak leer je steeds meer op je onderbuikgevoel en intuitie vertrouwen en deze naam, tja, deze naam klopte gewoon. Het klopte en klopt met wat we elke dag doen, waar we voor staan en met het podium dat we al onze klanten zo graag willen bieden:

De meeste ondernemers zijn ooit hun bedrijf begonnen om zichzelf of de wereld iets te bewijzen. Je had een uniek idee, een nieuw product of je vond dat er iets moest veranderen in je vakgebied. Je had een verhaal! Maar gaandeweg ben je gaan ondernemen, netwerken, leidinggeven, overeind blijven in de crisis en ondertussen ook nog je medewerkers en je klanten tevreden houden. 

Wij willen samen met jou weer terug naar jouw plot. De essentie van je bedrijf.

Waarom doe je wat je doet en waarom is dat bijzonder? Wat maakt dat waardevol, en voor wie is dat waardevol? Je hoeft de hele wereld niet te overtuigen – je moet je eigen fanclub zoeken. Want bij mensen die zien wat jij waard bent heb je geen gekunstelde marketingtrucs  nodig. Met medewerkers die voor dezelfde dingen gaan kom je sneller verder, met veel meer plezier. En vind je het zelf lastig om dat te benoemen? Laat dat dan aan ons over, dat is wat wij doen: de bijzondere woorden vinden die jouw plot podium geven.

Rachel en Sonja